Læs om min hobby og hvorfor kryddersnapse

De første kryddersnapse, jeg stiftede bekendtskab med, var i mit hjem for mange år siden, min mor serverede en valnøddesnaps og en slåensnaps, de så flotte ud på et frokostbord og havde en spændende smag, så dem måtte jeg også prøve at lave, det blev starten for mig som brændevinsamatør. Der gik en hel del år, hvor kun de to blev fremstillet, men efter vores flytning til Limfjordslandet med de varierede landskaber hvor der vokser alle de velsmagende bær og urter, der kan sætte farve og smag på en snaps, udviklede det sig mere og mere.

Jo flere forskellige kryddersnapse, jeg har lavet, jo mere inspireret bliver jeg også til at blande nogle sammen og finde frem til en ny og spændende bitter. De forskellige blandinger er altid komponeret til en bestemt begivenhed, en person eller et sted.

En tur i de smukke sommerlige Limfjordslandskaber hvor der samles bær og urter til snapsen er en oplevelse enten det er en tur med familien eller med gode venner.

Del siden